WoodDesign

de start van Thierry Rappe

Alles over Wooddesign en thierry rappe, zijn verhaal over hout, liefde voor schrijnwerken, estetische oplossingen, interieur, concrete ontwerpen, realisatie en plaatsen van alle maatkasten, keukens- badkamers- dressing- bureel of winkelinrichting

WoodDesign

9051 St Denijs Westrem, BE-VOV, Belgium

Logo WoodDesign de start van Thierry Rappe

Alles over Wooddesign


In 1998 startte ik mijn carrièrre als analist in de financiële wereld. Ruim 10 jaar later besloot ik om de lokroep van een nobel materiaal als hout niet langer te weerstaan! Wat ooit begon als vakantiejob, is vandaag een echte passie geworden: het vervaardigen van houten meubelen en het ontwerpen van interieurelementen.

"Hout leeft en is een prachtig materiaal om mee te werken"

Een degelijke vorming, liefde voor het schrijkwerk en vooral een streven naar estetische oplossingen zijn de sleutels voor deze succesvolle nieuwe carrièrre.

"Knowledge is the key, hard work is the solution"

Bewust kozen wij ervoor een kleine structuur te behouden zodat elk project eigenhandig en tot in de details kan afgewerkt worden.
Samen met u zoeken naar de juiste estetische oplossing voor uw interieur is onze dagelijkse uitdaging. Op basis van een idee, een foto of plan wordt een concreet ontwerp voorgelegd.
Ontwerp, realisatie en plaatsen van alle maatkasten (keukens- badkamers- dressing- bureel of winkelinrichting) nemen wij graag voor onze rekening. Alles wordt op maat en eigenhandig vervaardigd. Dit garandeert een uniek resultaat 100% naar uw wensen! Van een éénvoudige kast, een nieuwe dressing, een volledige nieuwe keuken tot al het schrijnwerk en maatwerk voor uw woning of zaak!

En dit zowel voor nieuwbouw als in het kader van een verbouwing.

Neem gerust contact op om samen uw plannen te bekijken.

Thierry

Thierry Rappe - Geo Verbancklaan 5 - B-9051 St Denijs Westrem

0475/78.64.83 -

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Zie onze Privacy verklaring